ТРАФИК БАРИЕРИ и аксесоари

ТРАФИК БАРИЕРИ и аксесоари


Покажи :
Сортиране по:

Автоматична електро-механична бариера STOP за рамо до 4м., 24VDC комплект.

Автоматична електро-механична бариера STOP за рамодо 4м., 24VDC комплект. Включва: Контролен блок NE..

2 948,00лв.

Автоматична електро-механична бариера за рамо до 7,5м., 24VDC комплект.

Автоматична електро-механична бариера за рамо до7,5м., 24VDC комплект. Включва: Контролен блок NET24..

3 037,00лв.